5 anledningar till att starta en prenumeration

1) Det förenklar i er vardag.
Låt oss inse att tiden är förbi då vi varje vecka går till butiken och släpar hem tunga kassar. Varannan vecka skickar vi hem noga utvalda produkter anpassat för just ditt barn, vi har koll på antal och storlek så det alltid ska finnas hemma när ni behöver.
  
2) Ni får mer tid tillsammans.
Stellafamiljen tar det ett steg längre så att du inte ska behöva planera veckoinköp eller klicka hem vilka produkter du behöver, vi har koll på det. Genom att prenumerera istället för att handla i butik sparade var och en av våra familjer mer än två veckor i tid barnets första två levnadsår, är inte det fantastiskt?
  
3) Missa inte viktiga händelser i ditt barns utveckling. 
Våra paket är framtagna tillsammans med familjer, produktägare, sjuksköterskor och andra experter. Paketen följer ditt barns utveckling och vi delar med oss av samlade och omtänksamma råd på vägen.
  
4) Att skaffa barn är dyrt - men det är inte Stellafamiljen.
Att skaffa barn medför många extra utgifter och med Stellafamiljen får du en fast och stabil utgift. Låt oss leta efter rabatter och agera samordnad inköpare åt er. De produkter du lånar av oss använder du bara när ni behöver vilket leder till att du slipper stora utgifter och spar pengar.
  
5) Låt oss hjälpas åt för att leva mer hållbart.
Förbruka och använd inte mer än vad ni behöver, och enbart när ni behöver det. Ett barns genomsnittliga koldioxidutsläpp är över 50 ton per år de första levnadsåren och för att undvika global uppvärmning är ambitionen att nå 2 ton per person 2050. Låt oss tillsammans vara delaktiga i att ta oss ett steg närmare. 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända