MAM och Stellafamiljen

Nappar och nappflaskor från MAM blir ofta den nyfödda bebisens första vän och Stellafamiljen arbetar noga med att välja ut omtyckta produkter. I detta fallet är MAM ett självklart val, vi och våra familjer älskar MAM nappar, nappflaskor och amningstillbehör. Sedan 1976 har MAM haft som främsta mål haft att stödja den individuella utvecklingen för alla barn och att förenkla vardagen för föräldrar på ett hållbart och ansvarsfullt sätt. 

Tillsammans med MAM kan vi nu vara en hjälpande hand för dig som vill få mer tid över till det som betyder något. Detta genom att erbjuda smarta prenumerationer som följer ditt barns unika utveckling och där MAM produkter levereras hem till dörren varannan vecka. 

1) Missa inte viktiga händelser i ditt barns utveckling
Våra paket är framtagna tillsammans med familjer, produktägare, sjuksköterskor och andra experter. Paketen följer ditt barns utveckling och vi delar med oss av samlade och omtänksamma råd på vägen.
2) Det förenklar i er vardag
Låt oss inse att tiden är förbi då vi varje vecka går till butiken och släpar hem tunga kassar. Varannan vecka skickar vi hem noga utvalda produkter anpassat för just ditt barn, vi har koll på antal och storlek så det ska finnas hemma när ni behöver.
  
3) Ni får mer tid tillsammans
Stellafamiljen tar det ett steg längre så att du inte ska behöva planera veckoinköp eller klicka hem vilka produkter du behöver, vi har koll på det. Genom att prenumerera istället för att handla i butik sparade var och en av våra familjer mer än två veckor i tid barnets första två levnadsår, är inte det fantastiskt?
MAM och Stellafamiljen har tagit fram två paket,  Trösta och  Flaskmata.

Trösta – Två (2) nya nappar från MAM levereras hem varannan vecka. Storlek på nappar i paketet anpassas efter barnets ålder. Det underlättar med mer nappar än vad vi tror, speciellt när barnet blir äldre. En napp rekommenderas att användas 1-2 månader och därefter slängas. Dessutom tappas nappar bort, någon napp glöms på förskolan eller ligger kvar i bilen. En del har många nappar i sängen så att barnet lätt kan hitta en napp och trösta sig själv på natten.

Exempelinnehåll under en 3 månadersprenumeration till en nyfödd.

  • 1st MAM comfort napp 0+ mån
  • 1 st MAM Start 0-2 mån
  • 3 st 2pack MAM Air 0-6 mån
  • 1 st 2pack MAM Air 6-16 mån
  • 1 st Napphållare

Flaskmata – Två (2) mål per dag av tillskottsnäring eller välling. Tillhörande nappflaskor och dinappar från MAM medföljer vid utvalda leveranser. Typ av innehåll på tillskottsnäring och välling anpassas i leveranser när barnet växer och efter behov. Nya storlekar på flaskor med dinapp skickas med i leveranser vid specifika åldrar beroende på tjockleken på vätskan som används i flaskan.

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända